Avantura na prostem Srce in duša Merrella

MERRELL BLOG

Otroški čevlji za igro v naravi

Otroški čevlji za igro v naravi

Merrell otroke povezuje z največjim igriščem – z naravo!

Prebudite male raziskovalce s kvalitetno opremo, ki jo potrebujejo, da lahko sledijo vašim stopinjam.

Nova otroška obutev Merrell je primerna za otroke vseh starosti z velikostjo obutve od številke 28 do 38. Primerni so za raziskovanje v naravi, potovanja, družinske izlete ali igro na dvorišču. Novi Merrell Barefoot modeli s podplatom brez nagiba prinašajo otrokom prednosti naravnega gibanja, ter jih spodbujajo k naravni hoji.

Za celotno Merrell Barefoot otroško kolekcijo so značilne igrive in živahne barve, ki otrokom zagotavljajo videz in občutek, ki si ga želijo.

Mix Master Jam Kids je minimalen in hiter športni copat s prilagodljivim zgornjim delom iz mrežice, ki se giblje skupaj s stopalom. Pritrjen je na 4-milimetrski sintetičen podplat z nekoliko bolj poudarjenim profilom kot Merrell Barefoot Flux Glove Kids, kar omogoča dodaten oprijem. Flux Glove barefoot otroški copati pa so namenjeni naravnemu gibanju, učenju pravilne, bolj naravne hoje in teku po prstih za večji stik s podlago. So izredno lahki, zračni in mehki. Model Aquaterra Sprite kids je prav tako lahek, zračen športen otroški čevelj in za razliko od ostalih dveh modelov, primeren tudi za vodne aktivnosti in skakanje po lužah. Vsi otroški čevlji imajo nedrsečo gumo na podplatu, vložek EVA za boljše blaženje in Aegis antimikrobno zaščito.